Grafički dizajn

Kreativni umovi, kreativni radovi.

Svijet danas funkcionira uglavnom na vizualnim podražajima, stoga je grafički dizajn danas među vodećim stavkama prepoznavanja nekoga brenda.

Grafički dizajn

Glavne značajke.

Kreativnost

Atraktivnost

Kvaliteta

Grafički Dizajn - Mellon Development

Grafički dizajn

Prilikom kreiranja web stranice, pažnju ćemo posvetiti i njenu izgledu, aktualnosti i atraktivnosti.
Kada god pogledate oko sebe na ulici, vidjet ćete da neke simbole, znakove, logotipove i dr. uočavate češće i lakše nego neke druge. Isto tako i na internetu pamtite izgled neke stranice, nešto Vas više privuče ili odbije.
Da biste bili uočljivi, trebate biti originalni, međutim, u današnjem je svijetu kreativnosti teško stvoriti nešto toliko originalno što već ne postoji.
Cilj je da Vaša web stranica bude privlačnija korisnicima od drugih sličnih stranica i da ostavite dobar prvi dojam na posjetitelja web stranice.​​
Vizualni identitet Vaše web stranice ne odnosi se samo na odabir boja na stranici ili na vrstu slova.

Grafički dizajn

Grafički dizajn obuhvaća više toga od boja ili vrste slova. Dizajn stranice obuhvaća izradu logotipa i bannera, optimizaciju i/ili obradu postojeće grafike, obradu fotografija i prilagodbu fotografija za web rješenja kako za web stranice tako i za web trgovine.
Osim toga, važno je optimizirati, primjerice, fotografije kako bi njihova vidljivost bila jednaka na različitim uređajima (računala, mobiteli).
Uskladit ćemo funkcionalnost s grafičkim dizajnom čime će se pažnja usmjeriti krajnjim korisnicima i njihovu iskustvu te detaljima kojima će se to postići.​​
Dostavite nam ideje i prijedloge kako bismo se dogovorili o konačnome izgledu Vaše web stranice, trgovine ili aplikacije, a mi ćemo realizirati Vašu ideju.
Grafički Dizajn - Mellon Development

Projekti