Izrada web stranica

Kreativni umovi, kreativni radovi.

Prema Vašim ćemo zamislima izraditi web stranicu za Vašu tvrtku, a možemo i sami ponuditi rješenje. Web stranicu ćemo prilagoditi Vašim potrebama, ali i potrebama Vaših klijenata.

Izrada web stranica

Glavne značajke.

Brzina

Sigurnost

Kvaliteta

Izrada web stranica - Mellon Development

Izrada web stranica

Današnje društvo funkcionira na vizualnim podražajima pa ćemo prilikom izrade web stranice, posevnu pažnju posvetiti grafičkoj obradi i prilagodbi fotografija koje odaberete na Vašu web stranicu kao i unijeti i obraditi sve materijale pripremljene u digitalnome obliku.

Web stranicu ćemo prilagoditi različitim veličinama ekrana što je važno jer većina ljudi danas internetpretražuje na mobilnim uređajima, stoga stranica treba biti prilagođena čitanju na istima.

Izgled Vaše stranice je ono što će privući klijente, ali treba se pobrinuti za sigurnost stranice i SSL o čemu se mi brinemo.

Budući da su društvene mreže danas raširenije više nego ikada, savjetujemo da web stranicu spojite s društvenim mrežama.

Izrada web stranica

Nudimo i podršku za više jezika što će Vama omogućiti veći broj posjetitelja na stranici. Uz izradu stranice, pratit ćemo statistiku posjeta iste pomoću Google Analytics alata.

Na taj način možete saznati što posjetitelji najviše traže na Vašoj stranici, koliko je posjeta imala stranicu u zadanome razdoblju i dr. što može biti značajno za Vaše poslovanje.

Na svakoj su web stranici obvezni i podatci koji će krajnjem korisniku trebati kako bi Vas kontaktirali i lakše našli u svojoj okolici pa ćemo na Vašu web stranicu postaviti Google kartu te formu za kontakt.

Mnogo je toga o čemu bismo mogli pisati što sve uključuje izrada web stranice pa ćemo takve detalje ostaviti za dogovor s Vama. O svemu što nismo naveli, a zanima Vas, slobodno nas upitajte.

Izrada web stranica - Mellon Development

Projekti