Izrada aplikacija

Kreativni umovi, kreativni radovi.

Živimo u vremenu u kojemu nam je svaka minuta dragocjena, a vrijeme koje utrošite radeći neki posao možete skratiti. U tome Vam može pomoći web ili mobilna aplikacija.

Izrada aplikacija

Glavne značajke.

Brzina

Sigurnost

Kvaliteta

Izrada aplikacija - Mellon Development

Izrada aplikacija

Vjerojatno i Vi rabite nekoliko različitih aplikacija, neke služe komunikaciji s ljudima, neke su bankovne aplikacije, neke, pak, aplikacije često rabite na računalu u svakodnevnome poslu.
I sami znate koliko Vam to olakšava svakodnevicu. Osim toga, aplikacije ubrzavaju unos podataka, omogućuju lakši uvid u dijelove poslovanja i sl.​
U dogovoru s Vama, pregledat ćemo i odabrati platforme za razvoj web ili mobilne aplikacije, dizajnirat ćemo i razviti strukturu baze podataka i poslovne logike.
Aplikacije izrađujemo prema zadnjim standardima tržišta, a izrada uključuje i razvoj backenda API-ja (REST API) i frontend platformu koja će najbolje odgovarati Vašim poslovnim potrebama (Vue, React, Bootstrap). Moći ćete odabrati i dodijeliti uloge korisnicima aplikacije (RBAC).
Primjerice, netko će biti administrator, netko samo korisnik, odredit ćete tko može unijeti koje podatke i dr.​

Izrada aplikacija

Uz izradu aplikacije, imat ćete uvid u izvještaj i analitiku rada pojedinog dijela aplikacije i servisa što Vas može usmjeriti u daljnjem poslovanju. U aplikaciju možemo implementirati fiskalizaciju (web fiskal) te servis za plaćanje putem interneta (Corvus Pay, KEKS pay).
Povezujemo i implementiramo web aplikacije s postojećim CRM i ERP sustavima. Postojeću aplikaciju prilagođavamo i poboljšavamo u skladu s Vašim potrebama te nudimo stalno poboljšanje u smjeru performansi i sigurnosti aplikacije.​
Trenutno je u izradi cloud SaaS aplikacijsko rješenje za sportske klubove i udruge, fitness centre i dr. SaaS rješenje i njegove mogućnosti nadilaze mogućnosti sličnih open source rješenja koja se mogu pronaći na tržištu.
Rješenje je moguće potpuno prilagoditi poslovnim potrebama korisnika te ovisno o mogućnostima, proširiti u toj mjeri da zadovolji i potrebe najzahtjevnijih korisnika.​
Dođite k nama s idejom o tome kako želite da izgleda Vaša aplikacija i što treba sadržavati, a mi ćemo se pobrinuti da to i dobijete.
Izrada aplikacija - Mellon Development

Projekti