Izrada web trgovine

Kreativni umovi, kreativni radovi.

Izrada web trgovine brže i lakše može proširiti poslovanje i doprijeti do većeg broja korisnika i potencijalnih kupaca.

Izrada web trgovine

Glavne značajke.

Brzina

Sigurnost

Kvaliteta

Izrada web trgovine - Mellon Development

Izrada web trgovine

Kupci se u posljednje vrijeme sve češće odlučuju na kupovinu proizvoda preko web trgovina. Ako i Vi želite svoje poslovanje proširiti na ovaj način, za Vas ćemo izraditi web trgovinu.
Napravit ćemo grafičku obradu i prilagodbu fotografija, unos i obradu svih materijala pripremljenih u digitalnome obliku.
Stranicu web trgovine ćemo prilagoditi različitim veličinama ekrana što je važno jer većina ljudi danas internet pretražuje na mobilnim uređajima, stoga web trgovina treba biti prilagođena čitanju na istima.​
Budući da su društvene mreže danas raširenije više nego ikada, savjetujemo da stranicu web trgovine spojite s društvenim mrežama.​

Izrada web trgovine

Sadržaj i izgled web trgovine mogu privući, ali i odbiti potencijalne kupce pa se treba pobrinuti da kupac ima dostupne sve podatke i da su mu olakšani pristup web trgovini i kupovina.
Primjerice, kupcima će mnogo značiti ako odmah mogu vidjeti izračun cijene dostave, ako vide komentare drugih kupaca, ako Vašu web trgovinu mogu pronaći u tražilici i sl.
U svakoj su web trgovini obvezni i podatci koji će krajnjem korisniku trebati kako bi Vas kontaktirali u slučaju dodatnih pitanja pa ćemo na Vašu web stranicu postaviti Google kartu te formu za kontakt.​​
Mnogo je toga o čemu bismo mogli pisati što sve uključuje izrada trgovine pa ćemo takve detalje ostaviti za dogovor s Vama. O svemu što nismo naveli, a zanima Vas, slobodno nas upitajte.
Izrada web trgovine - Mellon Development

Projekti